palette
شرایط ثبت مقاله
راهنمای ورود به سامانه

قبلا نام کاربری و رمز عبور برای چشم انداز مدیریت دولتی داشته اید؟
رفتن به صفحه ورود

آیا احتیاج به یک نام کاربری و رمز عبور دارید؟
به صفحه ثبت نام بروید.

جهت ارسال مقاله و اطلاع از وضعیت آن و ورود به سامانه لازم است، ثبت نام کنید..

مقررات ارسال مقاله

به عنوان قسمتی از روند ارسال مقاله ، لازم است که نویسندگان از مهیا بودن اقلام مختلف برای ارسال مقاله اطمینان حاصل کنند. برای این کار لازم است که اقلام موجود در چک لیست زیر را چک نموده و در صورت مهیا بودن جلوی آن علامت بزنند.

• 1) رعایت راهنمای نویسندگان

مقاله فعلی طبق اصول مقاله نویسی و مرجع نگاری که در راهنمای نویسندگان این نشریه وجود دارد، نگارش شده  و مقررات مربوط به تضاد منافع و حریم خصوصی رعایت گردیده است.در غیر اینصورت می پذیرم که این مقاله رد شود و یا جهت اصلاح برگشت داده شود.

• 2) حضور اعضای هیئت‌علمی به عنوان نویسنده مقاله

حداقل، یکی از نویسندگان مقاله باید عضو هیئت‌علمی دانشگاه‌های ایران یا جهان باشد و مرتبه علمی او استادیار و بالاتر باشد.

• 3) نحوه وارد کردن مشخصات نویسندگان

به هنگام بارگزاری مقاله در سایت نشریه، موارد زیر برای وابستگی سازمانی تمامی نویسندگان ثبت شود.

1- مرتبه علمی (اعضا هیئت علمی: استادیار، دانشیار، استاد، استاد ویژه) - (دانشجویان: کارشناسی ارشد، دکتری)

2- دانشگاه

3- دانشکده

4- گروه/ رشته (برای اعضای هیئت علمی گروه آموزشی) - (برای دانشجویان رشته تحصیلی)

5- کشور

6- شهر

• 4) ارتباط با نویسندگان

این نشریه تنها با نویسنده مسئول مقاله در ارتباط خواهد بود و تمامی ایمیل‌ها و مکاتبات الکترونیک به ایمیل نویسنده مسئول مقاله ارسال خواهد شد. هر تصمیمی که در مورد مقاله گرفته شود، تنها به ایمیل نویسنده مسئول مقاله ارسال خواهد گردید.

متن حق چاپ

حق نشر در این نشریه بر اساس بیانیه حق نشر پیشنهادی مؤسسه creative commons می‌باشد. بر اساس خط مشی‌های پیشنهادی این موسسه برای مجلاتی که دسترسی آزاد عرضه می کنند؛ هر نویسنده‌ای که مقاله خود را به فصلنامه چشم‌انداز مدیریت دولتی ارسال می‌کند، پیشاپیش موافقت و آگاهی خود را با موارد زیر اعلام می‌نماید.

1- حق نشر مقاله فعلی برای نویسنده محفوظ بوده و نویسنده حق اولین چاپ آن را به نشریه چشم‌انداز مدیریت دولتی واگذار می‌کند. این امر تحت مجوز creative commons می‌باشد که اجازه می‌دهد دیگران بشرط ذکر منبع نویسنده و نشریه، از این مقاله در کار خود استفاده کنند.

2- نویسنگان اجازه دارند و توصیه می‌شود که کارهای خود را پس از پذیرش از سوی نشریه، بصورت آنلاین در جاهائی مانند سایت دخائر علمی سازمان متبوعه و یا بر روی وب سایت شخصی خود قرار دهند. این عمل موجب تبادلات علمی و ارجاع‌دهی زودتر به مقاله خواهد شد.

3- نویسندگان می‌توانند بطور مستقل ترتیبی اتخاذ نمایند تا در قالب قرارداد و بصورت غیر صریح، مقاله چاپ شده توسط نشریه را منتشر کنند؛ به عبارت دیگر آن را به ذخیره مقالات سازمان متبوعه فرستاده و یا آن را در یک کتاب چاپ کنند. البته می‌بایست این نشریه را به عنوان منبع چاپ اولیه مقاله ذکر کنند.

متن حفظ حریم خصوصی

نام ها و ایمیل های وارد شده در این سایت مجله فقط به منظور بیان شده بکار میرود و در دسترس هیچ شخص یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

هزینه برای نویسنده

این مجله هزینه های زیر برای نویسندگان در نظر می گیرد

ریال: 500000 (IRR)
به هنگامی که نویسنده مسئول، مقاله را در سامانه نشریه بارگزاری می‌کند، مبلغ 50 هزار تومان بابت بررسی اولیه و داوری مقاله اخذ خواهد گردید. این هزینه به هیچ‌وجه و تحت هیچ شرایطی قابل برگشت نیست. بنابراین لازم است نویسنده مسئول به هنگام ثبت مقاله به این مسئله توجه داشته باشد.